Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

Jump XL verzamelt waardevolle feedback van klanten op hun locaties die de lokale teams helpt bij het identificeren van problemen op elk punt in het klanttraject, waardoor meer klanten worden gegenereerd en hun diensten worden verbeterd. Jumpers die via SO Connect zijn geïdentificeerd krijgen na hun bezoek een e-mail met marketingcontent en de vraag om een ​​review: zo klimt Jump XL ook op de TripAdvisor-ladders.

Over Jump XL

Jump XL is Europa’s nummer één trampolinepark, aanwezig met 24 locaties in 5 landen – Frankrijk, België, Duitsland, Polen en Nederland. In deze urban indoor trampolineparken kun je freejumpen, springfeesten organiseren of zelfs jump-fitnesslessen volgen. Springen bij Jump XL trampolineparken is booming in heel Europa!

Samenwerking met SO Connect

Omdat het netwerk erg snel uitbreidde, probeerde Jump XL bezoekers op individuele locaties te identificeren, zonder de klantreis te onderbreken. Ze wilden een manier om directe contactgegevens van zoveel mogelijk klanten te krijgen voor directe en online retargeting zoals Facebook- en Google-advertenties. Ten tweede wilden ze een manier om beoordelingen beter te beheren en te genereren om op de ladder van de verschillende beoordelingsplatforms te klimmen.

Resultaten en toekomstige doelen

Met behulp van de WIFI Marketing-routers geeft een captive portal klanten directe toegang tot de WIFI terwijl waardevolle klantinformatie wordt verzameld. Tegelijkertijd worden deze klantgegevens gebruikt voor het genereren van aanvullende beoordelingen en via de Review Management-tools. Zo kan Jump XL hun diensten verbeteren en tegelijkertijd hun online reputatie verbeteren.

X