Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

5.600+

meer reviews gegenereerd

23.000

emailadressen verzameld

+13%

terugkerende bezoekers

Jump XL verzamelt waardevolle feedback van klanten die de teams op de verschillende locaties helpt om een nog betere klantbeleving te bieden en hierdoor meer klanten aan te trekken en kunnen ze tegelijkertijd hun dienstverlening verbeteren.  Gasten die via SO Connect inloggen, krijgen een email de dag nadat ze bij Jump XL: zijn geweest met daarin een verzoek om een review achter te laten. Op deze manier verzamelt Jump XL meer reviews en komen ze hoger op TripAdvisor of andere review platformen.

Over Jump XL

Met 24 locaties in 5 landen is Jump XL het grootste trampolinepark van Europa. Ze zijn op dit moment gevestigd in Frankrijk, België, Duitsland, Polen en Nederland.  Bij hun indoor-trampolineparken kun je terecht voor verjaardagspartijtjes, jump fitness of natuurlijk om gewoon lekker te springen. Heel Europa is enthousiast over trampolinespringen bij Jump XL!

Samenwerken met SO Connect

Omdat Jump XL zo snel is gegroeid, is het voor Jump XL belangrijk om bezoekers van individuele locaties te kunnen identificeren, zonder dat het inbreuk zou hebben op de klantbeleving. Ze zochten naar een manier om de rechtstreekse contactgegevens van hun klanten te kunnen verzamelen voor directe en indirecte marketing (bijvoorbeeld via Google en Facebook). Daarnaast wilden ze reviews makkelijker kunnen beheren en genereren, waardoor ze hoger komen te staan op de verschillende online reviewplatformen.

Resultaten en toekomstplannen

De ‘WIFI Marketing’-routers zorgen ervoor dat klanten rechtstreeks toegang hebben tot wifi en verzamelen tegelijkertijd waardevolle informatie. De data die hiermee wordt gegenereerd wordt vervolgens gebruikt om extra reviews te verkrijgen, via de ‘Review Management’-tool. Zo kan Jump XL zowel hun dienstverlening en hun online zichtbaarheid verbeteren.

X