Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

15.000+

emailadressen verzameld

25%

meer terugkerende bezoekers

13.000

nieuwe social followers

Met meer dan 15.000 locaties wereldwijd vertrouwt Burger King op SO Connect om de gastbetrokkenheid te vergroten, tot nu toe met indrukwekkende resultaten: naar schatting verdient Burger King €17.500 per locatie per maand aan extra inkomsten als gevolg van continue gastbetrokkenheid.

Over Burger King

Burger King is een wereldberoemde fastfoodrestaurantketen met locaties en franchises over de hele wereld. Een van de franchisenemers, Megafood S.A., telt alleen al in Spanje meer dan 50 Burger King locaties.

Samenwerking met SO Connect

Burger King heeft in SO Connect een partner gevonden om de relaties met klanten te verbeteren door gratis WIFI aan te bieden en na hun bezoek contact op te nemen met de gasten van het restaurant met speciale aanbiedingen en updates. Tijdens het inloggen bieden de Branded Splash pagina’s een uniek en boeiend platform om klanten te informeren over promoties zoals ze aanwezig zijn op de locatie. Ze slagen erin om de klant op de hoogte te houden op het moment van consumptie of om hen gewoon te begroeten.

Toekomstige doelen

Burger King streeft ernaar het belang van lokale marketing te onderstrepen. Samen werken we aan een betere service en consistente communicatie met klanten van alle 55 Burger King Locaties in Spanje die worden beheerd door onze partner Megafood S.A.

X