Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

500+

nieuwe reviews verzameld

30%

meer terugkerende gasten

23.000

nieuwe social followers

Cats Hostel heeft een duidelijke missie: ervoor zorgen dat hun gasten de meest onvergetelijke reis ooit beleven. Door SO Connect te gebruiken om gegevens te verzamelen en hun publiek te beheren, zijn ze nu in staat om inzicht te krijgen in wat er in en rondom hun hostel gebeurt op sociale media.

Over Cats Hostel

Cats Hostel is een fris, sociaal en innovatief hostelconcept met locaties in Madrid en Porto. In tegenstelling tot andere hostels is het niet zomaar een accommodatie: Cats Hostels biedt een allround reis-ervaring en biedt haar gasten een heel scala aan activiteiten.

Samenwerking met SO Connect

Cat’s Hostels heeft SO Connect’s WIFI Marketing tool gebruikt als een van hun belangrijkste bronnen om gegevens te verzamelen en te communiceren met hun publiek. Eerst konden ze hun gasten berer leren kennen, en later konden ze contact met hen opnemen via de messaging tool met aanbiedingen en reviewverzoeken.

Zodra Reviews beschikbaar kwam, waren zij een van de eerste klanten die het uitprobeerden. Sindsdien hebben ze een goed beeld van alles wat er in hun hostel gebeurt buiten de sociale media. Ze kunnen de reviews beheren, ze kunnen visualiseren wat hun beste assets zijn en hoe gasten ze waarderen, in één oogopslag.

Toekomstdoelen

Cats Hostel bloeit op innovatie. Samen werken we aan het verder verhogen van de gastbetrokkenheid en -tevredenheid, met altijd nieuwe functionaliteiten.

X