Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

9.600+

verzamelde recensies

21%

terugkerende bezoekers

1.900

nieuwe Social Media Volgelingen

Vijf jaar geleden, midden in het Bilderdijkpark, opende barhouder Vincent van Aarle “De Liefde”. Dankzij de samenwerking met SO Connect vond hij effectieve manieren om zijn evenementen en unieke locatie te promoten.

Over De Liefde

“De Liefde” is een plek waar je terecht kunt voor een kopje koffie, een verse lunch en een avondmaaltijd bij kaarslicht. De Liefde biedt plaats aan 120 personen op het terras te midden van de bomen in het groene park, waardoor het een van de meest pittoreske buitenzitgelegenheden van de stad is. Ook als het weer niet zo goed is – een veelvoorkomend gezicht in het regenachtige Amsterdam – heeft het interieur geen eigen karakter ten opzichte van de buitenruimte. De lichte ruimte, met een stijlvolle bar en een duidelijke weergave van spannende wijnen, zorgt voor een werkelijk unieke sfeer.

Samenwerken met SO Connect

De Liefde is al meer dan 4 jaar een trouwe klant van SO Connect. Zegt Vincent: “Sinds dit jaar organiseert de Liefde diverse evenementen zoals wijn- en eetavonden en zelfs Italiaanse disco-avonden. Het is geweldig om mijn gasten te kunnen informeren wanneer zo’n evenement plaatsvindt. Bovendien is ongeveer 15% van onze bezoekers toeristen die vaak gebruik moeten maken van WIFI. Het is een extra service aan hen, om hen in staat te stellen om zonder gedoe kwaliteit WIFI aan te bieden. In ruil daarvoor vragen we om een like of een check-in. Door deze uitwisseling kunnen gasten gebruik maken van WIFI terwijl ik meer lokale zichtbaarheid krijg”.

Toekomstige doelen

Zoals Vincent weet, kan SO Connect veel meer doen dan alleen het beschikbaar stellen van WIFI aan gasten. Samen blijven we alle mogelijkheden verkennen. Wat wij nastreven, is het leveren van de best mogelijke beleving aan alle gasten van De Liefde.

X