Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

+ 1.3 ✮

op review sites

+ 5.200

nieuwe volgers op social media

+ 15%

terugkerende bezoekers

Hollywood Café de Kuip is een unieke locatie in Rotterdam. Gelegen pal naast De Kuip, het stadion van Feyenoord. Het is een Amerikaans café-restaurant met een uitgesproken thema: Hollywood! In het café waan je jezelf in een echte Hollywood film. Je kunt neerploffen op de bank van Friends, een cocktail drinken naast de boeg van de Titanic en een golfballetje slaan met filmsterren.

Over Hollywood Cafe

In oktober 2016 opende Hollywood Café de Kuip zijn deuren en al snel wist het café-restaurant, met heerlijk eten en een magische ambiance, de harten van zijn gasten te veroveren. Op dezelfde locatie in Rotterdam vind je ook een indoor minigolfbaan waar je samen met filmsterren in een waanzinnig fluorescerend decor GlowGolf kunt spelen. Dit succesvolle concept breidde zich snel uit naar vijf nieuwe locaties in Nederland. Hierdoor moesten Hollywood Café en GlowGolf zich opmaken voor een enorme toename van online reviews en feedback. Ze wilden er uiteraard voor zorgen hun bezoekers, op zowel de oude als op de nieuwe locaties, tevreden naar huis gingen en graag nog eens terug wilden keren.

Samenwerking met SO Connect

Hollywood Café zocht een alles-in-één oplossing voor het monitoren en beantwoorden van online reviews en feedback. Deze zoektocht leidde hen tot SO Connect. Met behulp van onze review management tool verkregen ze inzicht in hun klantervaringen en hoe deze verbeterd konden worden op de verschillende locaties. Tegelijkertijd verzamelden ze een grote hoeveelheid klantgegevens met behulp van WIFI Marketing. Deze gegevens werden ingezet voor het versturen van gerichte en geautomatiseerde aanbiedingen en uitnodigingen. Op deze manier wisten Hollywood Café en GlowGolf een sterke relatie met hun gasten op te bouwen en van de gasten trouwe bezoekers te maken.

Resultaten

‘Het grootste voordeel van de inzet van SO Connect is voor ons de toename in terugkerende bezoekers’, aldus Gabriël van Meerwijk, marketing & eventmanager van Hollywood Café. ‘Het platform stelt ons in staat om op precies het juiste moment de juiste aanbieding naar de juiste bezoeker te sturen’. Naast het succes dat Hollywood Café behaalde met het bereiken van eerdere bezoekers wisten ze ook hun ranking op reviewsites als Google en TripAdvisor flink te verbeteren waardoor ze blijvend nieuwe bezoekers aantrekken.

X