Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

3.900+

verzamelde e-mails

23%

terugkerende bezoekers

7.900

new social media followers

Het Koninklijk Theater Carrè biedt al tientallen jaren zijn podium aan een zeer gevarieerd publiek: artiesten, acteurs, dansers en komieken. Met SO Connect is Carrè in staat om hun aanbod aan te passen aan de verschillende doelgroepen..

Over Royal Theater Carré

130 jaar geleden begon Oscar Carré als circusdirecteur en reisde door het hele land met zijn circusvoorstellingen. Uiteindelijk vond Oscar het tijd voor een vaste plek om zijn voorstellingen te presenteren: sindsdien is Royal Theater Carré gevestigd in het hart van Amsterdam, vlakbij de Amstel. De magische sfeer trekt alledaagse toeristen en de lokale bevolking aan: Carré biedt in feite een geschikt programma voor een breed publiek, met zowel Nederlandstalige als Engelstalige voorstellingen.

Samenwerking met SO Connect

“WIFI Marketing biedt ons veel verschillende mogelijkheden, die anderen ons nog niet hadden geboden”, zegt Pim Nugteren van Carré. “Het was ons doel om meer inzicht te krijgen in onze doelgroep omdat Carré een breed publiek bedient. Zo kunnen we onze bezoekers aanspreken met aanbiedingen die voor hen bijzonder interessant zijn. SO Connect biedt een oplossing, zodat we onze doelgroep vriendelijker kunnen benaderen.
Voor het Koninklijk Theater Carré zijn sociale media belangrijke instrumenten die ze meer willen gebruiken. Middels SO Connect werken ze eraan om meer social media engagement te creëren.

X