Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

25.000+

emailadressen verzameld

30%

meer terugkerende gasten

5.000

nieuwe facebook likes

Popocatepetl is een Mexicaans restaurant met 8 locaties in de meeste grote steden van Nederland. SO Connect helpt hen om in contact te komen met hun gasten, wat de gastenloyaliteit en de omzet ten goede komt.

Over het bedrijf

Popocatepetl is onderdeel van Debuut B.V., een horecaconceptbedrijf dat bekend staat om hun unieke eetervaringen. Om het management in staat te stellen alle locaties te overzien, zochten zij naar een oplossing die zowel de in-store ervaring op individuele locaties als de algehele consistentie van de ervaring op verschillende locaties van hetzelfde concept verbetert.

Samenwerking met SO Connect

In 2017 zijn Popocatepetl en Debuut B.V. begonnen met SO Connect en gebruiken zij zowel de WIFI Marketing als Reviews producten. Dit helpt hen bij het verzamelen van gastinformatie om speciale aanbiedingen naar gasten te sturen, gasten om reviews te vragen en een concept op vele locaties te onderhouden.

Toekomstdoelen

Met de grote prestaties die al bereikt zijn (denk aan een omzetstijging van tot wel 12%), liggen er grote perspectieven in het verschiet. We blijven ernaar streven om onze functies en diensten te verbeteren en bieden Popocatepetl de mogelijkheid om hun gasten de best mogelijke ervaring te bieden.

X