Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW

7.000+

meer reviews gegenereerd

40%

meer terugkerende bezoekers

15.000

nieuwe social followers

Over het restaurant

De Seafood Bar is een visrestaurant gevestigd in Amsterdam, met meerdere locaties met verschillende concepten. Biologische producten en dagelijks vers aangeleverde vis zijn specialiteiten van het huis en trekken veel bezoekers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige visgerechten.

Samenwerking met SO Connect

Sinds de samenwerking met SO connect hebben meer dan 15.000 gasten een Facebook likes gegeven en hebbenn nog eens 3000 check-ins plaatsgevonden. De Seafood Bar is nu een van de populairste restaurants op Social Media, maar oop op review sites in Amsterdam. Naarmate hun publiek groeide en nieuwe locaties werden geopend, merkten ze dat de invloed van online reviews toenam. Met behulp van de klantgegevens die SO Connect heeft verzameld, konden ze hun tevreden klanten een recensieverzoek sturen.

Toekomstige doelen

Dit jaar zetten we onze succesvolle samenwerking voort en werken we voor alle 5 locaties. Zowel de lokale inwonens die terugkeren naar de locaties, alsmede de toerist die The Seafood Bar op TripAdvisor vindt, bewijzen een blijvende bron van groei en uitbreiding.

X