Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW
martin-sanchez-VhjsGKMefkk-unsplash

Coronavirus Noodgevallen: hoe kunnen we helpen?

Coronavirus Noodgevallen: 3 manieren waarop SO Connect jouw bedrijf kan helpen

Sinds COVID-19 door de Wereldgezondheidsorganisatie officieel tot pandemie is verklaard, is de ontwrichtende invloed ervan in de hele wereldeconomie sterk voelbaar geweest. De snelheid waarmee de uitbraak het dagelijks leven heeft getransformeerd is vrijwel ongekend. Bedrijven proberen onder steeds uitdagender omstandigheden te opereren en om de andere kant op te komen zijn dezelfde maatregelen op het gebied van communicatie, samenwerking en creativiteit nodig.

In Europa en de VS leggen overheden nieuwe beperkingen op om de verspreiding van het virus tegen te gaan en “de curve af te vlakken”. Maar de sociale afstand, het werken vanuit huis (WFH) en de algemene onzekerheid beginnen al een aanzienlijke tol te eisen van de economische activiteit. De uitbraak begint gevolgen te hebben voor kleine bedrijven, maar zal grotere ondernemingen ook niet ontzien, aangezien de B2B-investeringen over de hele wereld dramatisch vertragen. 

Wat kunnen en moeten bedrijven doen om de crisis aan te pakken? Als het nemen van maatregelen om de veiligheid van je werknemers en klanten te garanderen van cruciaal belang is, is het ook belangrijk om in contact te blijven met je klanten. Zoals je weet, zijn we bij SO Connect gepassioneerd door verbondenheid. Hier zijn 5 manieren waarop ons productaanbod jou kan helpen om met jouw klanten te communiceren in deze moeilijke tijden. En als je hulp nodig hebt met iets anders, neem dan contact op met ons support team.

Update je bedrijfslijsten

In deze uitdagende tijd met veel onzekerheid is het leveren van tijdige en correcte bedrijfsinformatie het enige dat we kunnen controleren.

Bedrijven over de hele wereld veranderen hun activiteiten als reactie op COVID-19. Als je veranderingen doorvoert, is het belangrijk dat dit wordt weerspiegeld in je bedrijfsinformatie op het internet.

Als je SO Connect Listings hebt ingeschakeld, kan je met één druk op de knop belangrijke informatie zoals je kantooruren, telefoonnummer, enz. gemakkelijk updaten in je 50+ bedrijven listings. Vind hier de mogelijkheid om speciale openingstijden toe te voegen in onze kenniscentrum.

Gebruik de berichten tool om te communiceren

Het kan moeilijk zijn voor je om te communiceren met je klanten in persoon of via de telefoon. In plaats daarvan kunt je e-mails gebruiken om contact te houden.

SO Connect Berichten tool kan je helpen om in contact te blijven met je klanten. Je kunt e-mailcampagnes naar klanten sturen om ze op de hoogte te houden van je bedrijf. Sluit je verkoop of activiteiten in de winkel af, maar heb je nog steeds mogelijkheden voor e-commerce, take-out of bezorging? Laat mensen weten hoe ze toegang kunnen krijgen tot je producten of diensten tijdens de tijdelijke sluiting of “lockdown” periode. 

Als je SO Connect WIFI Marketing hebt ingeschakeld, hoef je alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen en je Messaging-campagne op te zetten.

Toon wat liefde voor je reviews

Het web zit vol met reviews waar bedrijven niet op hebben gereageerd. We hebben al vaak benadrukt hoe belangrijk het is om te reageren op reviews van klanten: dit is een goed moment om ervoor te zorgen dat al je reviews een goed doordacht antwoord hebben. 

Als je SO Connect Reviews hebt ingeschakeld, is dit proces voor jou heel eenvoudig. In het dashboard verschijnen de reviews al onderverdeeld in beantwoord en onbeantwoord. Schrijf een aantal voorbeeldreacties en bekijk je onbeantwoorde reviews. Als je problemen hebt met het omgaan met een slechte review, kijk dan in onze gids over hoe je moet reageren op negatieve reviews

Dit is ook een goed moment om een beter inzicht te krijgen in je reviews. SO Connect Reviews biedt je een dashboard waarmee je je beoordelingen per onderwerp kunt analyseren en het sentiment van je klanten over hun ervaringen kunt volgen. Op deze manier kun je trends en patronen in je gasten reviews identificeren en waardevolle inzichten verwerven om een meer klantgerichte onderneming op te bouwen.

In deze uitdagende tijden is het ook cruciaal om op lange termijn te denken, om uit te vinden hoe je sterker dan voorheen uit deze crisis kunt komen. Want dat is zeker, we komen er wel uit.

We zijn allemaal gedesoriënteerd door de angst en onzekerheid die het virus veroorzaakt – maar het is belangrijk om niet te wanhopen. Bedrijven die gericht en creatief zijn en oprecht proberen hun klantengemeenschap te ondersteunen, zullen de uitdaging van het Coronavirus aankunnen. Samen kunnen we het – blijf veilig en gezond. 

More to explore

X