Covid19 update: Make FREE use of our listings tool to update your online business information on 50+ platforms in one go.     WATCH NOW
victor-he-9X9K7GJmVlk-unsplash

COVID-19 initiatieven voor Horecabedrijven

COVID-19 initiatieven voor Horecabedrijven

Er verandert zoveel in zo’n korte tijd met de COVID-19-uitbraak. 

Het lijdt geen twijfel dat één bedrijfstak die de meest directe gevolgen ondervindt, de horeca- en recreatiebranche is. De horeca is een van de zwaarst getroffenen door de angst voor de verspreiding van de gemeenschap in reis- en groepsomgevingen. Lockdowns, hebben een onzeker bedrijfsklimaat gecreëerd voor restaurants, bars, cafés en andere bedrijven die afhankelijk zijn van gasten. 

Maar we hebben ook veel positieve inspiratie gezien! Als u een restaurant, café of hotel bent dat de storm probeert te doorstaan, kijk dan eens naar deze initiatieven die bedoeld zijn om de horeca te helpen. 

Laat het coronavirus ons niet in de steek. Alles voelt nu overweldigend aan, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.  

  1. #HELPDEHORECA

Help de Horeca is een online platform dat in Nederland is opgezet om horecabedrijven te ondersteunen in deze moeilijke periode. Via www.helpdehoreca.nl kunnen consumenten vouchers kopen en deze inwisselen zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen.  

Kijk voor meer initiatieven ter ondersteuning van de Horeca in Nederland op deze pagina.

 #SalvemosNuestrosRestaurantes

Salvemos Nuestros Restaurants is een initiatief van TheFork Spanje (ElTenedor), ontworpen om restaurants te helpen de impact van de COVID-19 gezondheidsnoodtoestand op hun bedrijven te verminderen. Gebruikers kunnen eenvoudig een Prepaid Voucher kopen via www.salvemosnuestrosrestaurantes.es – en het initiatief zal binnenkort ook beschikbaar zijn op de app en website van ElTenedor. Alle restaurants, of ze nu partners zijn van TheFork of niet, kunnen deelnemen aan het initiatief. 

Voor meer initiatieven ter ondersteuning van de horecabedrijven in Spanje, bezoek deze pagina.

United We Stand United We Stand is een horeca-breed redactioneel initiatief dat is gelanceerd door toonaangevende horecabranche topmerken BigHospitality.co.uk, Morning Advertiser en Restaurant magazine. Het biedt een hulpmiddel om werknemers en bedrijven in het Verenigd Koninkrijk die worden getroffen door maatregelen in verband met het coronavirus te helpen, en geeft advies naast inzichten en ondersteuning. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op de website.

Voor meer initiatieven ter ondersteuning van de horeca kunt u terecht op deze pagina (in de sectie VK).

SO Connect Listings gratis!

Last but not least, ons initiatief om elk lokaal bedrijf in deze moeilijke periode te ondersteunen, inclusief de horecasector, is om onze Listings tool tijdelijk GRATIS aan te bieden!

Listings stelt bedrijven in staat om locatie- en productinformatie op meer dan 50 online platforms in één keer bij te werken. Dit helpt om hun online zichtbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat klanten altijd de juiste informatie vinden, zoals veranderende openingstijden, leveringsdiensten en nog veel meer.

Onze visie is altijd al geweest om lokale bedrijven in staat te stellen om zich te profileren, en in deze uitdagende tijden is die visie belangrijker dan ooit. Wij zetten in op uw succes en willen u helpen door deze belangrijke middelen kosteloos aan te bieden. 

Bekijk onze demo en vraag een gratis vermelding aan door uw gegevens in te vullen.

Wat wilt u nog meer?

Coronavirus daagt de horeca uit – samenwerking, naast creativiteit, is de enige manier om vooruit te komen. Een positief bijkomend product is het samenbrengen van de geesten om een gemeenschappelijk probleem aan te pakken en creatieve oplossingen te ontdekken.

Hier vindt u het overzicht van de wereldwijde initiatieven en hulpprogramma’s ter ondersteuning van horecabedrijven. En vergeet niet: we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!

More to explore

X